Linnéa Ulfsdotter

Midsommarafton 2012

Publicerad 2012-06-24 12:54:05 i Allmänt,

 
Midsommar blev väldigt lyckat! Tackar Lina för att vi fick vara hos henne. Vi klädde midsommarstång, där vi inte orkade göra ringarna efter all bindning att vi tog rockringar ist. Funkade hur bra som helst :) Band kransar till oss själva, dansade i Rosengården i ösregn, åt sill och potatis, grillade, spelade kubb (ni ser vinnarna där uppe), Spelade alias och dansade till musik. 
 
Nu är det söndag och jag har blivit sjuk. Eller håller på att bli men jag hoppas det inte blir nåt av det. Misommarsjukan kanske? Igår låg jag inne och såg ungefär 45 avsnitt av top model och idag är det också igång. Regnar som fasen här men jag tycker det är mysigt. Efter regn kommer solsken, right? 
 
På onsdag ska jag åka till min fnisse! Längtar! 

När du strippar och klär av dig är det samma grej

Publicerad 2012-06-20 12:51:19 i Allmänt,

Jag har inte ännu blivit uttråkad på landet. Snarare tvärt om. Vill dock att värmen ska komma så att jag kan sola. Jag och Johan försökte igår men fick gå in rätt snabbt igen då solen gick i moln hela tiden. Snart är det midsommar och jag känner mig taggad! Gick en runda igår och kollade ut vilka blommor jag ska plocka till min krans. Mamma köpte öl till mig och jag ska låna mammas otroligt somriga klänning. Min mamma måste ha den snyggaste kroppen för att vara 55 och fött fem ungar. Jag hoppas att jag också kommer se ut så. :)
Nu ska jag storstäda huset!

Du vet att

Publicerad 2012-06-19 21:23:45 i Allmänt,


Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, I trappen, I hissen, I hallen
Jag faller
Faller



om en vecka

Publicerad 2012-06-19 01:09:03 i Allmänt,

Om en dryg vecka ska jag hem till Karins familjehem för att hämta lille Herman. Längtar så mycket! Det var så längesen jag hade en kissunge sist att jag kommer smälta. Hilding är redan 5,6 år herrejisses. Nu är jag i mitt familjehem och det är väldigt skönt att vara här. Det ska bli skönt med sommar på landet så man senare kan åka tillbaka till Malmö med helt friska och nya tag. Imorgon ska jag kanske träffa Lina och på fredag är det midsommar redan. Jag hoppas att Joel med eller utan vänner kommer. Vi ska vara ute i Karlshamns skärgård med vänner och ha det gött. Lekar, spel, grill, dans, gitarrspel osv. Hoppas att vädret blir sommarfint. Jag ska göra mig en krans bestående av min favoritblomma - prästkrage. 
Ikväll har jag tittat i fotoalbum. Här är fina mamma med Pär. 
Herman <3

hemskt mycket hej

Publicerad 2012-06-16 15:43:32 i Allmänt,

Sitter just nu i den gamla lägenheten. Tredje dagen jag är här och städar och snart är det klart. typ. Sen ska jag vidare hem för att städa min egen lya. Senare ikväll ska jag träffa Karin på en myskväll med massa te och prat. <3 

Imorgon eller på måndag åker jag till Karlshamn för att stanna över sommaren. Antagligen på måndag så jag hinner träffa Joel en sista gång innan jag åker. :) Jag har faktiskt en fruktansvärd hemlängtan nu. Till landet. Till tystnaden. Till tryggheten. Men jag vet att jag kommer bli rastlös. Midsommar kanske kommer firas ute i Karlshamns skärgård. Det hade varit jättemysigt!

så är det mä att

Publicerad 2012-06-07 19:47:08 i Allmänt,

Jag undrar vart det underbara sommarvädret försvann? Nu är skolan helt slut för sommaren och jag har flyttat. Jag trivs så fantastiskt bra i nya lyan, sover som en gudinna! Idag när skattepengarna rullat in gick jag till stan för att köpa en klänning och ett par byxor. Kom dock hem med fel stlk på byxorna men har bestämt mig för att lämna tillbaka dem imorgon iaf. Tyckte att dem för för dyra. Idag fick jag reda på att jag fått 7 veckors sommarjobb ist för 5 vilket också gjorde mig superglad! Så jag har bara 10 kära dagar kvar i Malmö sedan tar jag sommar i Karlshamn. 
Här är en liten sneakpeak. Det är svårt att ta bilder när man har så liten lägenhet. Jag ska dessutom skaffa en soffa så den blir lite mer gästvänlig. Annars går den i ren 50-tals anda. Imorgon kanske jag åker till köpenhamn med Joel! (:

ett nytt kapitel

Publicerad 2012-06-03 00:36:23 i Allmänt,

Då ligger jag här i sängen på lundavägen. Sista natten. Känns rätt ensamt att ligga här i en säng med kala väggar och flyttkartonger överallt. Men det gör absolut ingenting. Jag är så glad över att jag flyttar imorgon. Jag kan nog inte vara lyckligare än vad jag är just nu. Att flytta in i min alldeles egna lägenhet. Alltså fattar ni? Mitt hem! Mamma och pappa kommer tidigt imorgonbitti hit, vilket är bra för jag hade inte klarat av att vänta rastlöst på att få komma igång! 
Idag har jag packat massa och slängt massa skit. När man ska in i en liten etta finns det inte hjärterum för massa onödiga prylar. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och ingenting ska få komma i vägen för det. Nu ska jag ha ett underbart sommarlov (fall vädret kan ge mig sommar?) hela juni och en vecka in i juli och bara njuta av Malmö! 

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela