Linnéa Ulfsdotter

regniga dagar

Publicerad 2012-09-29 17:08:06 i Allmänt,

 
såhär har det sett ut i massa dagar nu. Idag ligger jag inne och tittar på Berts dagbok och myser med tända ljus. Senare ikväll ska jag kanske följa med Joel på födelsedagsfest eller soban till kontrapunkts fest. Hejs

septemberyra

Publicerad 2012-09-25 18:54:44 i Allmänt,

 
På instagram heter jag även där merkurius om ni har lust att följa mig. På senaste har jag alltså valt glasögon (som jag vill ska komma NU står inte ut att bli yr så fort jag ska koncentrera mig på att läsa.) Jag har slappat i sängen med fnisse, varit hos mickan på myskväll där Aladdin hänger i köket, varit ute i regn och rusk, pluggat massa processer, bakat pannkakor med Joel och så klart festat lite med sköna brudar. 
 
Idag har jag ringt till comhem och begärt kompensation för att min Internet varit dött i ca en månad. Slutade med att jag ska få lägre månadskostnad härdanefter. Jag har sagt upp ett gammalt abbonemang som låg och tickade och ändrade samtidigt mitt riktiga abonnemang till ett som passar mig mer = lägre månadskostnad där också. 
 
Så jag tycker jag har varit duktig idag för jag ogillar verkligen att prata i telefon med någon jag inte känner och speciellt när man ska klaga på något. Men det gick ju bra! Nu sitter jag här med färg i håret som förhoppningsvis ska göra det lite lite ljusare brun. 

man måste bära en rymd på axlarna

Publicerad 2012-09-24 00:36:18 i Allmänt,

 
- Har varit med Joel nästan hela dagen. Vi lagade pannkakor till kvällsmat. Jag passade på att måla lite när jag kom hem. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på repris av X-faxtor. 

Älskar söndagar

Publicerad 2012-09-23 10:56:07 i Allmänt,

Det blev nummer 1! Så om två veckor kan jag äntligen läsa bok och följa med på föreläsningar utan att så ont i huvudet och utan att fråga personen brevid mig vad som står på tavlan. Visst det är ju aldrig kul att ha fel på synen men jag ska rocka mina brillor! 
 
Helgen har varit lugn. Igår lagade jag, mickan och lina supergod mat och spelade Bezzerwizzer. Vi avslutade kvällen med att titta på Virgin Suicide. Idag ska jag till lagerhouse och köpa nya glas eftersom jag tagit sönder många av mina. Kanske blir det skördefest i Limhamn eller en tur till bokskogen. :)

att välja glasögon

Publicerad 2012-09-19 11:06:57 i Allmänt,





Här har vi dem jag väljer mellan. Nummer 1 och 4 är mina favoriter. Jag tycker själv att nummer 3 är för "hårda" och nummer 2 för stora. Vad tycker ni? :) 

nulägesanalys

Publicerad 2012-09-13 21:48:47 i Allmänt,

 
Såhär kul kan man ha med min dator innan man tar sig till skolan. Hade jag haft en tvilling skulle hon se ut exakt såhär, med det bruna ögat på höger sida och med det gröna på vänster.
 
Jag och Soban har kämpat med våra processkartor idag tills vi började ryka ur öronen. Imorgon blir det den första labrationen med MYSQL, sen lite eftermiddagsplugg för att sedan gå på AFTER WORK. Den kommer kännas så himla värd efter den här veckan. 
 
På lördag ska jag göra klart min processkarta och på söndag ska jag plugga yttligare med riskanalyser, frågeställningar osv. Så kul kommer min helg vara. Jag ska i alla fall kolla på en soffa på söndag så jag håller tummarna för att den är i bra skick. Då bjuder jag hem alla mina kompisar på insittning med fika. 
 
snipp snapp

någonting? nej

Publicerad 2012-09-13 11:20:00 i Allmänt,

Och alla frågar
om jag känner någonting för dig
Och jag vill svara
att jag känner fan
allt som går att känna i mig

Som någonting, någonting? Nej
Någonting, någonting? Nej

Som en söndag bör vara

Publicerad 2012-09-09 20:07:40 i Allmänt,

Idag har det varit den mest optimala söndagen. Först begav jag, Soban och Deman oss till loppis på drottningtorget. Jag fyndade en datorväska, en stickad tröja och något kavaj-liknade. (bilder kommer!)
 
Efter loppisen var vi hungriga och åt frukostbuffé på kafferosteriet. 
 
 
 
Efter matkoman gick jag hem till Joel. Vi tog en promenad i pildammsparken och det var underbart höst väder. Nu ska jag laga matlåda till imorgon. Skoldag vankas mellan 08.00-17.00. 

skolstart

Publicerad 2012-09-05 09:28:14 i Allmänt,

Nu är hösten här vilket känns underbart. Skolan har börjat och jag känner mig taggad! Idag ska jag och mickan på en föreläsning som hålls av Underbara Clara som jag tror kommer bli väldigt givande. 
 
 
Men innan dess ska jag till stan för att köpa ett set med promarker så jag kan börja måla. 

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela