Linnéa Ulfsdotter

klätterkatten

Publicerad 2012-08-25 23:30:51 i Allmänt,

 
Hemma hos Joel, både jag och Herman. Var en sväng hos Emma förut, blev bjuden på kräftor, räkor, paj, sallad och gud vet vad. Så himla fint! Måste plugga inför tentan nu de kommande dagarna så det blir mycket te och Hermangos. Mitt hår börjar bli långt och fluffigt. Konstigt hur det kan bli tjockare ju längre det blir? eller? Snyggt att jag ser så flottig ut på bilderna. :)
 
Hösten börjar smyga sig fram och jag är taggad! Taggad på skola, på tjocka tröjor, på att jag ska rota fram min kreativitet igen, på kärlek, på nytt liv. 
 
Nu ska jag äta choklad och se en film med Jolle. 

stripes

Publicerad 2012-08-11 19:35:24 i Allmänt,

 
Idag var jag och Lina ute på havet! Vi åkte racerbåt ut till ekö. Fikade och pilkade torsk. Hur fint som helst! Men efter ett tag blev det kallt så vi frös rejält. Nu ikväll ska jag kolla i fotoalbum efter bilder som jag kan sätta upp på min toalettdörr. 
 
Igår var jag uppe i mormor&morfars gamla hus för att leta möbler. Hittade massa fint som jag ska inreda min lägenhet med! Kommer bli hur bra som helst. 

Imorgon är en annan dag

Publicerad 2012-08-09 22:13:59 i Allmänt,

 
Förra helgen var det fint väder så jag och joel åkte iväg till ringsjön på en liten utflykt. Tyvärr var det så långgrunt att det inte gick att bada. 
 
 
Imorgon jobbar jag min sista dag på sommarjobbet. Känns skönt. Ska vara här på landet tills nästa lördag, då går flyttlasset mot Malmö. Det ska bli så kul att få komma i ordning i lägenheten och tillbaka till min egen vardag, i älskade Malmö. Där kan jag vara mig själv fullt ut, träffa mina vänner när jag vill och jag kan träffa Joel när som. Underbart! Vi matchar bra jag och Joel. Det känns så himla bra. Det kommer bli en bra höst detta. 
 
Projektledning, databashantering, vänner, joel, höst. Jag längtar. 

no past land

Publicerad 2012-08-05 22:50:04 i Allmänt,

Att vara kär och lycklig är fantastiskt. När vi är tillsammans. 
 
Att vara kär och lycklig är ibland jobbigt. De tillfällen jag saknar men inte kan göra något åt saken. Då vi vill vara tillsammans men tid existerar inte. Att inte kunnas ses när som. När jag inte vill släppa famnen runt hans midja. För om jag gör det, då vet jag precis. Att vi inte ses på ett tag. Andas in hans lukt från nacken. Jag tycker om dig. 
 
 
En vecka kvar på jobbet. Två veckor kvar tills flytt. 

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela