Linnéa Ulfsdotter

flastic faces

Publicerad 2012-10-30 15:26:44 i Allmänt,

 
Vilket underbart väder det är idag! Jag har varit i skolan och hemma hos mickan en sväng för att låna hennes scanner. Nu sitter jag här med te, godis och pepparkakor och ska måla lite i illustrator. Jag har dessutom hittat världens skönaste klänning som jag har bott i hela förra veckan ungefär.. och kommer fortsätta med det! 
 
Dessutom har jag gått och skaffat mig ryggont. Känner mig som en gravid, äldre kvinna ungefär. oså lite förkyld på det! .....och snart mens. Toppen! :)

nu är det jul här i vårt hus..

Publicerad 2012-10-27 14:09:41 i Allmänt,

inte riktigt ännu va. Men jag längtar faktiskt till julen. Mest för att november är så himla dystert. Jag vill gå upp tidigt när det är mörkt ute, titta på julkalendern och äta risgrynsgröt. Baka lussebular och dricka mängder med te. Pälsa på mig med tjocka vantar, mössa, halsduk och raggsockor. Jag vill komma in alldelles rosig om kindena, lägga mig under en filt och ha Herman spinnandes på mitt bröst. 
 
Idag tog Joel på sig långkallsongerna och jag tyckte det såg så himla mysigt ut. Jag skulle vilja ta Herman i sele för att gå ut en stund i solen. Men jag har så himla ont i min rygg, molande värk som hugger till vid vissa rörelser. Jag känner mig som en gammal gumma.
 
Så nu ligger jag här i sängen och äter vindruvor. 

ljusa stunder

Publicerad 2012-10-23 23:47:24 i Allmänt,

 
Väldigt rolig, knäpp och söt bild från i lördags. Fantastiskt kul att hinna träffa så många fina på en och samma kväll. Nu ska jag sova! natt!

Kärlek

Publicerad 2012-10-20 11:19:02 i Allmänt,

"Har du kul? Frågade han och tände min cigarett. Jag kupade händerna om tändaren för att skydda lågan från vinden, och när min hud nuddade hans kände jag hur det fladdrade till i bröstet. Var det lust, kärlek eller bara ett tidigt tecken på lugncancer? Just då tycker jag inte att det spelade någon roll"
 
- fint citat från niotillfem. 

är det onsdag idag?

Publicerad 2012-10-17 21:42:28 i Allmänt,

 
Huvudet är helt orkelöst när jag kommer hem om kvällarna. Beror nog på att jag fortfarande är lite halvsjuk. (ni ser ju röda snoken på bilden, haha) Har legat i sängen och kollat på "I Anneli" och inser att karaktären Joel i serien måste vara snodd från min Joel! haha så sjukt likt på många punkter...
 
Nej. Jag längtar till helgen då jag är helt fri från plugg och ska gå på födelsedagsfest(er). Oså kommer ju Caroline hit! :)
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att läsa lite om XML (fattar noll) och somna tidigt. Gärna somna ifrån boken, jag behöver komma i säng tidigare än 00:00 någon gång. 

torka aldrig tårar utan handskar

Publicerad 2012-10-09 14:33:09 i Allmänt,

 
Idag är jag sjuk och ynklig. Eller jag håller på att bli sjuk, det ligger som en dimma som aldrig slår in på riktigt. Preppat i mig Ipren och hoppas på att huvudvärken snart gå över så jag ska skriva rapport hela kvällen. På torsdag åker jag hem till mamma och pappa för att ta det extra lugnt i några dagar, ska bli attans skönt! Herman får åka med och leka med Rexis. 
 
Ett tips! Se på "Torka aldrig tårar utan handskar" som finns på svtplay. En svensk dramaserie i tre delar. Helt klart sevärd! 

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela