Linnéa Ulfsdotter

videon, ett nytt försök

Publicerad 2013-03-12 12:49:36 i Allmänt,

 
 
Man var tydligen tvungen att ladda upp klippet på tuben innan man kunde sätta in den här. Så här har ni den, i HD och allt. (höhö) 
 
- Så himla fint väder idag! Även fast det är minusgrader värmer solen på ordentligt :D Tyvärr måste jag sitta inne och arbeta med några grafiska profiler till vår kommande hemsida för att hjälpa hemlösa. Mer om det senare. ;) 

sommarminnen

Publicerad 2013-03-11 21:25:29 i Allmänt,

 
Här kommer lite bilder sen förra sommaren! Kan ju pigga upp i kylan. 
 
Joel fyller 27! 
 
 
Jag dricker morgon-te och ser halvt uttråkad ut. 
 
 
nerå!!
 
 
Vi körde långt in i skånes skogar och hittade en sjö.
 
 
tihi
 
 
Såhär fint va det här! Fast att det var en sjö var den så himla lång-grund! haha.. vattnet kom liksom aldrig över knäna hur långt man än gick!!
 
Nu vill jag faktiskt ha lite vår-värme. (för det är 10 grader kallare än det brukar vara i mars, tydligen) 

en kort liten film

Publicerad 2013-03-11 20:01:00 i Allmänt,

Har redigerat en liten film idag.. Tyvärr blev den inte så bra som jag tänkte eftersom ljuset hela tiden var olika, vilket gjorde det väldigt svårt att redigera så alla bilder skulle ha exakt samma nyans. :/ Blir till att tänka på nästa gång - Använd inte solljuset! ack ack.. 
 
Nåväl! Jag orkade inte klura ut hur man laddar upp en film här så vill ni se den får ni snällt gå in på linneasamuelsson.se
 
:)

tjugofyra

Publicerad 2013-03-08 14:40:42 i Allmänt,

- Söker massa sommarjobb nu och hoppas illvilligt att jag få ett här i Malmö. Hade faktiskt varit helt underbart att slippa ringamåla för första sommaren någonsin, på mina 24 långa år. Har ni något hett jobbtips så säg till!
 
- Ikväll kommer Lina och Soban hit, kanske Klas och kanske Linnéa. Det vankas fest! För jag har fyllt 24! wehoo!
 

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela