Linnéa Ulfsdotter

Gråsuggor och dreglande paddor

Publicerad 2013-08-07 19:55:37 i Allmänt,

 
- Jag torterades men fick glatt stå ut med tågräls i, vilket kändes som en evighet, 3 år. Vill man vara fin får man LIDA pin som frun sa. När de äntligen knipsade bort rälsen sipprade en befrielse genom mig som är svårdefinerad. Det var SÅ RAKT och SÅ FINT! 
 
Men...
 
Titta vad som händer!? Tandfan håller ju på att glida upp, tillbaka på sin ursprungliga plats! Kommer tre år av tandpetande, spänningshuvudvärk, putläpp, tandläkarbesök 1 gång i månaden och inte påtal om fulheten av att bära den jävlen INTE LÖNA SIG! 
 
Vid alla falskspelande sjömän jag börjar lipa! :(

Bjuder på svetten

Publicerad 2013-08-06 21:32:52 i Allmänt,

 
 
 
- Lill Herman är numer stor som ett lejon, men hänger fortfarande på min axel för jämnan. Tre ynka jobbdagar kvar innan jag tar min kosa mot Malmö. :) 
 
 
PS. Mänsvärk och lågt blodtryck suger. DS
 
 

vill du ha en idiot lägg din hand i min

Publicerad 2013-08-05 22:30:31 i Allmänt,

 
 - Varje sommar vid den här tiden börjar jag längta efter hösten. Längtar efter September. Efter att inte behöva gå runt halvnaken från att man vaknar till sovtajm. Att inte behöva vända blicken ifrån mina svarta slim och tänka "nee det är för varmt ida jö"
 
 
 
 

Näcken

Publicerad 2013-08-03 12:08:56 i Allmänt,

- igårkväll kom Joel hit ut på landet för ett kort besök, tidigt imorse körde han vidare mot Kisa för att gå på bröllop!

Vi passade på att näcka i sjön där det var varmare i vattnet än i luften. Så himla skönt!! Badade länge för att sedan traska hemåt på grusvägen i mörkret.

Solen steker ute och jag passar på att få bort min fin fina short samt linne bränna, som inte är speciellt fager.

Snart ska jag minskäl ha mig lite glass ;)

Om

Min profilbild

25 år, pluggar mediaproduktion och processdesign. Tycker om färgen marinblå kombinerad med vit, mina katter Herman & Sune, trendspana i sociala medier och kaffe. Filmnörd, david bowie ögon och gillar gå utan bh. Drömmer om: En brun tax, oligatoriskt kvällsmys, längre hår och ett heltidsjobb på ett fancy företag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela